FOLLOW | DASHBOARD
SingaOmeyy ヅ
Menggila dengan ALONG

Friday, 10 February 2012 12:05 | 0 Note


HeyHoy :'D Assalamualaikm warga blogger :) Bhahaha xD ayat takk bule belahhh (Y) okeyy lha , mcm mane ? sihat takk hari nii ? Ofcourse you do right ? Good *ThumbsUp . Okayy , nampakk picture ats tue ? pandai tekaaa aina bgy seringgit duit baru , HAHA . Okeyyy , nii kakak ainaa yang first and yang aina rapat :') NURUL IZZATY BINTI SAHAD , cumell tak ? cumel kankan ? Biase lettuw , HAHA . Pic ni sebenar nyer snap tdy . Aina blik skulaa buhsan , lpas mkan lepak dlm blik dyee then tetiba nak snap pic . snapp lhaa :) aina cryk tdung kat blik dye , then dpt tdung SYRIA #SoryTaktahuNakEje(Y) Sarung jee , act bru first timee pkaii bulatt gilaa siott mukaa aina --' HAHA XD ad persamaan antare kiteorg , cepat tekaaa :)) Mukaa ? Nope , Rupa paras ? Nope kott :) Mataa ? YESS ! mate kiteorang SEPET ;) Well , anakk sahad and zaharah semesti nyer sepet , but kiteorang duaa je yang sepet gilaa kann ? hehe , kadangkadang ainaa jeleous tengokk orang mata besar and bulatt :) seyesly jelous , aina rase mcm nakk  tukaa jee :'/ Hmm , takpe dah ALLAH bgi cani , redha and terima je lhaa (Y) and aina nakk bgytahu dengan izzaty ny lhaa aina bnyakk ikot perangai diaa , manja , bgun lmbat timee cutii , mandi lmbat , asyik mkan jee :) hehe , mane takk gemokk kan ? huhux , tapii perangay menggedik , mengada , menggatal ikott kakak aina yang second :'D Muehehehe :3 , Kayy lhaa enough for thiss time , Iyeyuuu :*


Older Post | Newer Post

Entry Author Scream



: Hello ! Name given AINA :)
: I'm 14 young old .
: Gombak .
: Taken yaww ^^

MelodyMelody >.<



The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket

-->Pls Do not remove credits. <----