FOLLOW | DASHBOARD
SingaOmeyy ヅ
You're so special :')

Thursday, 8 March 2012 11:27 | 0 Note


Heyy :) Assalamualaikum . Sory sebab dah lame takk hupdate blog :/ Heee :D Takk marah kankan ? Peacee (Y) GOOD *ThumbsUp :') Okeyy , entrry nii aina nakk cerite yang aina rase aina ade 2 orang yang paling aina sayang selain family aina :) Aina taknak kehilangan dorang please :/ Buleh kankan ? Okeyy , let me start . Adilla imana irwan :) The girl who understand me , always by my side , cry with me , sharing everything , serong kelas , menggila , menggedik , bermanja-manja  nakk katekan semua dengan diee :) Diee sorang BESTIE aina yang takpernah abaikan aina , tak perrnah lupekan aina semua :) Only she ! That's why aina sukee dngan diee , sayang die semua :D . Susah nakk dapat macam kau dilla , serious :/ Promise me that you always by my side :) Be my bestie forever and ever :') Aku nakk mintak maaf sebab aku tahu selame nii aku susahkan kau semua :/ Aku hargai kau dalam hidup aku , aku bersyukur sayangg :) Thankyouu for everythings :'D I never forget this moment sayanggs :* And the ONE and ONLY ONE i had , Muhammad fais fatzuli <3 Jyeahh , he's minee :) You , thanks sebab sudi hadir and singgah di hati ni . Sedangkan i had nothing ! I takk perrfect mcm other girls :/ But i promise youu biy , i akan try sebuleh nyer untuk menjadi yang TERPERFECT dalam dunia ni :') Mayb takbuleh but i akan try jadi yang seperfect mungkin di depan mata youu . I tahu kadangkadang mestii you fedup cause i nii mengada , menggedik , manja lebih :/ kadangkadang cemburu kuat , merajuk pun kuat kann ? But i tahu you buleh cairkan hati i dengan sekelip mata right :) You , promise dengan i even ape pun yang terjadi you akan tetap milik i selama nyer ? Please ? Kite samesame try untuk tahan hubungan nii selama yang mungkin ? Please , i nakk bersama you kalau buleh ? Yesss , because iloveyou biy :* I think you know how much i love you right ? I takbuleh janji apeape , just yang i mampu . i akan try yang terrbaik untuk relate nii :') Thankss 4 everything FAIS :D I appericiate for what you did to mee :)


Older Post | Newer Post

Entry Author Scream



: Hello ! Name given AINA :)
: I'm 14 young old .
: Gombak .
: Taken yaww ^^

MelodyMelody >.<



The Credits

Skin by :Awny|Aina
Background:photobucket
Pictures :Weheartit | photobucket

-->Pls Do not remove credits. <----